Όλα στραβά και ανάποδα για τον ΟΣΦΠ με τη Ρεάλ

Όλα στραβά πήγαν για τον Ολυμπιακό!

Η Ρεάλ ήταν ανώτερη και νίκησε 79-73 μέσα στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» -που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Πρίντεζη- να μην… πονούν τόσο από την ήττα (αφού έχουν εξασφαλίσει το αβαντάζ έδρας), αλλά από τον τραυματισμό του Λοτζέσκι στο τέλος, καθώς επίσης και από τον παραγκωνισμό του Κεμ Μπιρτς, ύστερα από το «θερμό επεισόδιο» που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλου στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Πολύ κοντά ήταν οι δύο ομάδες μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Σε εκείνο το σημείο, ο Μάντζαρης χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ, με αποτέλεσμα να τεθεί… νοκ άουτ και εκεί ο Γιουλ να πάρει τη «βασίλισσα» από το χέρι. Έκτοτε, το…. ποτάμι δεν είχε γυρισμό για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι έπεσαν στο 19-9, ενώ η ομάδα του Λάσο διατηρείται σε τροχιά πρωτιάς, αφού έπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 21-7.

Το καλύτερό του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μιλουτίνοφ με 18 πόντους, με τον Αγραβάνη να στέκεται αρκετά καλά για δεύτερο σερί ματς με 10 πόντους και τον Παπανικολάου να είχε 11. Από τη «βασίλισσα», το δίδυμο Γιουλ και Ράντολφ έκανε τη μεγαλύτερη… ζημιά, με 21 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-37, 54-58, 73-79

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr