Βασιλειάδης για γήπεδο ΑΕΚ: Το θέμα θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ -μέσω των οποίων θα δρομολογηθεί οριστική λύση- προανήγγειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μιλώντας στον Alpha, ο υφυπουργός Αθλητισμού ουσιαστικά επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να παρέμβει στο θέμα με νομοθετική ρύθμιση.

«Αυτό το ζήτημα πρέπει να τελειώσει. Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κάποιες εκδηλώσεις, παρεξηγήσεις που πρέπει να λυθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πρέπει να διασφαλίσουμε και στον δήμο αυτά που ζητάει στον τομέα των υποδομών και να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για την πόλη, όπου λίγο έως πολύ έχουν εξασφαλιστεί», είπε αρχικά. Και κατέληξε:

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιστορία που έχουμε να κάνουμε με τη νομιμότητα. Το γήπεδο πρέπει να γίνει. Νομίζω μέσα στον επόμενο μήνα θα λυθεί το θέμα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το θέμα της ΑΕΚ έχει ξεφύγει από το καθαρά αθλητικό. Επειδή υπάρχει μεγάλη κοινωνική ένταση πρέπει να λυθεί. Δεν είναι τα… ψηφαλάκια. Πρέπει να λυθεί».

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr