AEL FC Αρένα και ΟΑΚΑ τα δύο φαβορί για την έδρα του τελικού

Αν ως ουδέτερη έδρα θεωρείται ένα γήπεδο που δεν είναι έδρα καμιάς από τις τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στους ημιτελικούς αλλά και γεωγραφικά δεν ταυτίζεται με κάποια από αυτές, παραδείγματος χάριν Καυτανζόγλειο - Θεσσαλονίκη – ΠΑΟΚ, τότε το γήπεδο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες ανάλογα και με το ζευγάρι του τελικού είναι το AEL FC Αρένα.

Και αυτό επειδή τα υπόλοιπα γήπεδα, το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό υστερούν σε υποδομές σχετικά με θέματα ασφαλείας, διότι δεν χρησιμοποιούνται από ομάδα της Super League.

Ωστόσο, η πιθανότητα να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο στην περίπτωση που προκριθούν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αλλά και στην περίπτωση που υπάρχει αγώνας πχ. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να αποκλειστεί υπό την προϋπόθεση βέβαια να συναινέσουν και οι δύο ομάδες.

Βασικό πλεονέκτημα του ΟΑΚΑ, εκτός του ότι έχει αποδειχθεί ασφαλές, είναι και ο αριθμός θεατών που μπορεί να φιλοξενήσει, κάτι το οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα η ΕΠΟ.

Μέχρι στιγμής, μόνο ο ΠΑΟΚ μέσω του εκπροσώπου του στην κλήρωση έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ο ένας εκ των δύο φιναλίστ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr