Κούγιας: Αν δεν έφτιαχνε η σχέση μου με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε

Σε μία παραδοχή-βόμβα για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου προχώρησε on camera ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ παραδέχθηκε πως αν δεν είχε αλλάξει στάση και αν δεν είχε φτιάξει τη σχέση του με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τότε οι «βυσσινί» δεν θα είχαν ανέβει ποτέ στη Σούπερ Λίγκα!

Αναλυτικά ο διάλογος στην τηλεοπτική εκπομπή του Astra TV

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ήταν τυχαία η μεταστροφή του ίδιου και τις ΑΕΛ στις φίλα προσκείμενες ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της Λάρισας αιφνιδίασε με την απάντηση του: «Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, η ΑΕΛ δεν θα ήταν ποτέ… Δεν υπήρξε ποτέ φιλική επιλογή»

«Δεν θα έπαιζε στην Άλφα Εθνική» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και ο Αλέξης Κούγιας πήρε ξανά το λόγο.

«Ένα λεπτό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ», είπε με τον έτερο δημοσιογράφο της εκπομπής να αναφωνεί με έκπληξη: «Τι είπατε τώρα; Τώρα τι είπατε; Τι είπατε τώρα;».

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε για την υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Πλέγα στον Ολυμπιακό. «Τον φωνάζω και του λέω, Κωστάκη, δεν θα πας στην Ιταλία, θα πας στον Ολυμπιακό. Όπως και πήγε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε μία ηρεμία στη σχέση μου με τον Ολυμπιακό που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στη Σούπερ Λίγκα».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr