Αιχμές για κάποιους παίκτες του ΟΣΦΠ άφησε ο Βούζας

Ο Βασίλης Βούζας άφησε αιχμές για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα με «κάτω τα χέρια», της ομάδας από τον Παναθηναϊκό.

Η αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών ενόχλησε τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε λόγο για μία ακόμη δύσκολη μέρα για το σύλλογο.

«Δυστυχώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε άσχημη κατάσταση αυτή την εποχή. Δεν το θέλω αυτό σα δικαιολογία. Αυτοί οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ήταν που από την αρχή της σεζόν έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεπώς, δικαιούνται κάποιες άσχημες εμφανίσεις», είπε αρχικά ο κ. Βούζας.

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα συνολικά. Πρώτα από όλα να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Στους ποδοσφαιριστές μας παρέχονται τα πάντα από τη διοίκηση, αλλά η προσφορά κάποιων δεν είναι αντάξια των όσων προνομίων απολαμβάνουν. Για τον Ολυμπιακό είναι μια ακόμη δύσκολη ημέρα, μετά τον διασυρμό από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Πέμπτη», πρόσθεσε.

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε: «Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη. Θεωρώ ότι δικαιούμαστε κάτι παραπάνω στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά δεν το πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είμαστε μέσα σε δύο στόχους ακόμα και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Πηγή: skai.gr