Έχασε έδαφος η Ξάνθη, πολύτιμος βαθμός (2-2) για τον Λεβαδειακό

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ στο 5' με εύστοχο πέναλτι του Γιουνές, που έφτασε τα 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 28' όταν ο Μιλιάζες έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Φλίσκα και ο Βασιλείου με σουτ νίκησε τον Ζίφκοβιτς για το 1-1. Η Ξάνθη ωστόσο ανταπέδωσε άμεσα το γκολ των Βοιωτών, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Λάζιτς με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από σέντρα του Γιουνές έκανε το 2-1.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο 47' ο Λεβαδειακός ισοφάρισε εκ νέου, με τον Τόνι Σίλβα να κερδίζει σε τετ α τετ τον Ζίφκοβιτς ύστερα από ασίστ του Μιλιάζες. Στη συνέχεια η Ξάνθη πίεσε για το 3-2, έχασε ευκαιρίες με τον Λάζιτς στο 62', με τον Τριάδη στο 67', είχε δοκάρι στο 69' με τον Βασιλακάκη, ενώ απείλησε ακόμη δύο φορές στις καθυστερήσεις με τον διαιτητή Βάτσιο να σφυρίζει τη λήξη στο 98'!

Τελικά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και έτσι ο Λεβαδειακός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, έφτασε τους 19 και πλέον απέχει τρεις από Ηρακλή (παίζει αύριο με τον Πλατανιά) και Βέροια. Στον αντίποδα η έκτη της βαθμολογίας Ξάνθη έφτασε τους 40.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (79' Σολτάνι), Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Μεχία (60' Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Σιλά (60' Λουσέρο), Λισγάρας.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (85' Ζεζίνιο), Βασιλείου, Τόνι Σίλβα (89' Λάτσι), Καλτσάς, Ουόν, Γιουσούφ, Βούρος, Μιλιάζες, Σουμπίνιο (68' Γιακουμάκης).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Πηγή: soccerplus.gr