Κλείσιμο

Ο Μανιάς του δίνει βαθμούς και ο Αστέρας πλησιάζει την παραμονή

Σκόραρε πάλι ο Μανιάς για τους Αρκάδες στο 1-1 στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ. Στο +6 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Βεργέτη, καθώς έφτασε τους 22 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Κόντε να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ζάιρο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 58' και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70' με ωραίο σουτ του Μανιά. Ο ίδιος παίκτης είχε χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους Αρκάδες και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Στο τελευταίο 20λεπτο καμία εκ των δύο ομάδων δεν πήρε το ρίσκο να ανοιχθεί κυνηγώντας το 2-1 και έτσι αμφότερες αρκέστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Αστέρας συμπλήρωσε πλέον 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ για τον ΠΑΣ αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό Χ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ (54' Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (39' Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (78' Κυριακόπουλος), Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (90+1' Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε (66' Κοζορώνης)

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Πηγή: soccerplus.gr