Επαφές της ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΟ για τελικό Kυπέλλου στο Παγκρήτιο

Πρόταση προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένος για τις 06/05, να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο έχει δεχτεί η διοίκηση της ΕΠΟ από την πλευρά της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ενωσης, Νίκος Τζώρτζογλου, έχει ξεκινήσει επαφές με τον πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου, Ζήση Βρύζα, τις τελευταίες ημέρες, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε επαφή και για το φιλικό της Εθνική του 2004 με την Ιντερ που κατέκτησε το Champions League του 2010.

Επιπλέον, ο κ. Τζώρτζογλου βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τον Δήμο Ηρακλείου όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, οι οποίοι παρουσιάζονται θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πάντως, έχει επιβεβαιωθεί από τον Ζήση Βρύζα ότι το Παγκρήτιο είναι υποψήφιο για να φιλοξενήσει τον τελικό, ειδικότερα σε περίπτωση που ο αγώνας είναι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, εάν ο "Δικέφαλος του Βορρά" μείνει εκτός τελικού το γεγονός ότι θα προκριθούν δύο ομάδες του λεκανοπεδίου δίνει περισσότερες πιθανότητες η αναμέτρηση να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία, όπως είχε εκτιμήσει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ.
Πηγή: soccerplus.gr