Κλείσιμο

Την κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού συζήτησαν Βασιλιεάδης-Μπαλτακός

Διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε κίνηση κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου, αν προηγουμένως δεν έχει κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στο Γουδή, έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο.

Από την πλευρά του, ο κύριος Μπαλτάκος χαρακτήρισε καλές και πολύ προχωρημένες τις επαφές των εμπλεκομένων, διευκρινίζοντας ότι οι προτάσεις του Ερασιτέχνη έχουν γίνει αποδεκτές.

Το θέμα συζητήθηκε και στην συνάντηση που είχαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για το σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της πρωτεύουσας. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, αμέσως μετά τη συνάντηση, για το γήπεδο στο Γουδή απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της πράσινης ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Πάντως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαχωρίζει, σε πρώτη φάση, τη θέση της, από τη μεταφορά όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στον χώρο κατασκευή του νέου ποδοσφαρικού γηπέδου, στο Γουδή.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της πράσινης ΚΑΕ, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι, αφουγκραζόμενος τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, προκρίνει τη λύση της κυβέρνησης.


Πηγή: skai.gr