Κλείσιμο

Με το χρυσό στις αποσκευές, αναχωρούν για Ισπανία Μάντης και Καγιαλής

Παρά το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης, αλλά και τις αντίξοες κατά διαστήματα καιρικές συνθήκες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων, οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της απόλυτης κυριαρχίας τους.

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες που συνάντησαν τις πρώτες ημέρες, κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να κατακτήσουν το Χρυσό μετάλλιο, τερματίζοντας πρώτοι στις περισσότερες από τις κούρσες.

Επόμενος σταθμός για το Ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοΐας, είναι το 48ο Trofeo Princesa Sofia, που θα διεξαχθεί στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, από τις 24 Μαρτίου, έως και τη 1η Απριλίου. Ένα παγκόσμιο γεγονός, που αναμένεται να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά events στην ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού καθώς αναμένεται να δώσουν το παρών τα κορυφαία πληρώματα παγκοσμίως. Στόχος για το επιτυχημένο δίδυμο, θα είναι μία θέση στο βάθρο, δίνοντας έτσι συνέχεια στη περσινή τους επιτυχία και τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Μετά την ολοκλήρωση του ATHENS EUROLYMP WEEK, ο Παύλος Καγιαλής δήλωσε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με μεγάλο ανταγωνισμό και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Καταφέραμε, όμως, να ανταπεξέλθουμε, να προσαρμοστούμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Μάντης πρόσθεσε: «Ήταν μία όμορφη και αρκετά ανταγωνιστική διοργάνωση, όλα πήγαν καλά, όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ισπανία και το Trofeo Princesa Sofia που ακολουθεί, στο τέλος του Μαρτίου».
Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος