Κράτησε την παράδοση η Κέρκυρα και νίκησε την Ξάνθη

Μπορεί η Ξάνθη να είχε πιο ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο από τη στιγμή που καιγόταν για βαθμούς που θα την βοηθήσουν για την είσοδό της στα play-off, αλλά η Κέρκυρα πήρε την νίκη.

Έπειτα από ένα κακό 45λεπτο, που οι ομάδες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο χωρίς να βοηθούν στο ρυθμό του ματς, ο Γουάλας άφησε την ομάδα του 10 παίκτες, έπειτα από ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γεωργίου.

Εκεί η πλάστιγγα έγειρε οριστικά στην ελαφρώς καλύτερη Κέρκυρα που στο β' μέρος μπήκε αποφασισμένη για το γκολ που θα της εξασφάλιζε το τρίποντο. Με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ήρθε η έξοχη εκτέλεση του Κέβιν Ντιόγκο στο 66' για να γράψει τον ουσιαστικό επίλογο του παιχνιδιού.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίστηκε μια εκπληκτική παράδοση, σύμφωνα με την οποία η Ξάνθη δεν έχει νικήσει ποτέ στην Κέρκυρα, διατηρώντας εξαιρετικό ρυθμό κόντρα στους Ακρίτες.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ζ.Ντιόγκο, Σιόντης, Νίκιτς (62' Ντουαλά), Γεωργίου (46' Κόντος), Κ.Ντιόγκο (85' Σπίνουλας), Επστάιν, Τουράμ.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (61' Λάζιτς), Γιουνές, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο (73' Πιτσέλι), Λισγάρας, Καμαρά (46' Σιλά).

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr