Τον Ηρακλή θα τον... σέβεστε, 1-1 με ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Τον Ηρακλή θα τον… σέβεστε! Παρότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Πρίγιοβιτς, ο Γηραίος είχε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μπαστακό και να βρεθεί μια ανάσα από την ανατροπή, παίρνοντας ένα σπουδαίο βαθμό (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του. Διεύρυνε το απίστευτο αήττητο σερί του κόντρα στον ΠΑΟΚ όταν τον υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο», φτάνοντας τα 19 χρόνια (τελευταία νίκη του «δικέφαλου του βορρά» τον Μάρτιο του 1998).

Κλασσικό ντέρμπι Θεσσαλονίκης, με πολλές δυνατές μονομαχίες και… παρατράγουδα εκτός γηπέδου! Κρέμασαν υβριστικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη οι οπαδοί του Ηρακλή και δεν το κατέβασαν σε καμία στιγμή, παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις από τα μεγάφωνα, ενώ στο 56ο λεπτό πέταξαν ένα καπνογόνο κοντά στο σημείο του κόρνερ που βρισκόταν ο Ουάρντα.

Πριν ξεκινήσει δε το ματς, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια με τις δυνάμεις της αστυνομίας γύρω από το γήπεδο, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους να μοιράζουν τσάμπα εισιτήρια (τα οποία νωρίτερα είχαν κλαπεί).

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69’ Πασάς), Κούρος, Γροντής (78’ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (85’ Αθανασιάδης), Μπίσεσβαρ (29’ Πέλκας), Ενρίκε (44’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Θράκης)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr