"Καθάρισε" χωρίς προβλήματα η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 3-0 την ΑΕΛ

Η "Ενωση" ήθελε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της, όμως με εξαίρεση μία κεφαλιά του Λαμπρόπουλο που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ξενοδόχοφ στο 16’ ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 24’ με κεφαλιά του Πέκχαρτ και το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να ελέγχει το ματς, καθώς η ΑΕΛ δεν της δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με δοκάρι για τον "Δικέφαλο" έπειτα από προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου (47’), ενώ σταδιακά οι "βυσσινί" προσπάθησαν να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούσαν από το ματς.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άγχωσαν λίγο την ΑΕΚ, όμως όχι μόνο δεν ισοφάρισαν, αλλά δέχτηκαν άλλο δύο τέρματα από τους Τσιγκρίνσκι (81’) και Αλμέιδα (92’) για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

AEΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης (50’ Τσιγκρίνσκι), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (62’ Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (70’ Αλμέιδα)

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ (57’ Θεοδωρόπουλος), Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε (46 Κόντορ), Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ικάουνιεκς (74’ Ρέγες)
Πηγή: soccerplus.gr