Ενωμένα τα προσφυγικά σωματεία υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ

Στο πλευρό της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου τάσσονται περίπου 2.000 προσφυγικά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, ετοιμάζοντας "κοινό μέτωπο" που θα έχει ως στόχο να πιέσει τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Αρη Βασιλόπουλο.

Μάλιστα, το εν λόγω κίνημα που έχει ως σύνθημα "έχουμε δικαίωμα στη μνήμη" και απαρτίζεται ήδη από τα δέκα μεγάλα προσφυγικά σωματεία της χώρας (σ.σ. ανάμεσά τους είναι και ο Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας) έχει ζητήσει συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής, καθώς μείζον ζήτημα είναι το μουσείο που είναι προγραμματισμένο να δημιουργηθεί στην "Αγιά-Σοφιά" το οποίο χαρακτηρίζεται ως προσκύνημα στις πατρίδες της Μικρασίας αλλά και του Πόντου!

"Δεν μιλάμε για ένα απλό γηπεδικό ζήτημα μίας μεγάλης ομάδας, αλλά για εμάς είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό", αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό αίτημα.

Στην επιτροπή που αναμένεται να συναντήσει τον κ. Βασιλόπουλο υπάρχουν καθηγητές Πανεπιστημίου και μηχανικοί και αρχιτέκτονες, που θέλουν να εκφράσουν τη θέση τους υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ.
Πηγή: soccerplus.gr