Κλείσιμο

Κυνηγάει απίστευτο ρεκόρ ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, πρόσθεσαν ακόμα μία κούπα στην τροπαιοθήκη τους και διεύρυναν ένα μοναδικό σερί για τα ελληνικά δεδομένα. Το «τριφύλλι» από την αγωνιστική περίοδο 1995-96 ως και την φετινή κατακτά τουλάχιστον από ένα τρόπαιο και βάζει πλώρη για ένα νέο ρεκόρ!

Η ομάδα έρευνας «Και Χιλιάδες Τίτλοι» με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό... ξεψάχνισε όλες τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις μπάσκετ στην Ευρώπη και κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι... πράσινοι «ξεπέρασαν τις 21 συνεχείς σεζόν κατάκτησης τουλάχιστον ενός τίτλου της Παρτιζάν Τιράνων (1972-1992), ισοφάρισαν την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στις 22 σεζόν (1992-2013) και πλέον κυνηγούν τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίες αμφότερες έχουν το απόλυτο ρεκόρ των 23 συνεχών περιόδων (1960-1982 οι Ισπανοί και 1970-1992 οι Ισραηλινοί)».

Ο Παναθηναϊκός πλέον βλέπει μπροστά έχει μία νέα πρόκληση, αλλά την παρούσα στιγμή ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του είναι απόλυτα προσηλωμένοι στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στην Stoiximan.gr Basket League και στην Euroleague.
Πηγή: skai.gr