Κλείσιμο

Πεντάρα για Οσμανλίσπορ πριν τον Ολυμπιακό

Είχε να κερδίσει από… πέρυσι! Σε τέσσερα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος το 2017, η Οσμανλίσπορ μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αυτή που την «πλήρωσε» ήταν η Αδάνασπορ. Η ομάδα του Μουσταφά Ακτσάι συνέτριψε 5-1 εκτός έδρας την αντίπαλό της, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με σκορ 2-0, χάρη στα τέρματα των Ν’ Ντιαγέ (19’) και Γουεμπό (42’). Στο δεύτερο μέρος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ο Μάιερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 50’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν ένα λεπτό αργότερα σε 1-3 με τον Γκλέισον, αλλά ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τους φιλοξενούμενους. Μπιφουμά στο 68’ και Τσαγκιράν στο 82’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Οσμανλίσπορ αγωνίστηκε με τους εξής: Καρτσεμάρσκας, Προχάτσκα, Βρσάγιεβιτς, Τιάγκο Πίντο, Τσουρουσκού, Γκουφέν, Ρεγκατέν, Μάιερ, Ν’ Ντιαγέ (19’ Τσαριγκάν, 82’ Τσαριγκάν), Γουεμπό, Μπιφουμά (79’ Λουίς Κάρλος).

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr