Περίεργο δημοσίευμα για Τούντορ-Άρνεσεν και μεταγραφές...

Δημοσίευμα που σηκώνει... πολλή κουβέντα «έσκασε» στην Κροατία και μπλέκει τους Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ σε «ύποπτες μεταγραφές»!

Πιο συγκεκριμένα, η «vecernji.hr» υποστηρίζει πως ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ και ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου του βορρά» έχουν αναπτύξει… περίεργη σχέση γύρω από το «κομμάτι» των μεταγραφών, με τους Κροάτες να καταγγέλλουν ότι σε τουλάχιστον 20 deal έχει υπάρξει «ύποπτη κίνηση» από τους δύο άνδρες.

«Η Σαράγεβο από την μεταγραφή του Τσίμιροτ πήρε 800.000 ευρώ, ενώ οι μάνατζερ μοιράστηκαν 250.000 ευρώ. Ο Μπερμπάτοφ εισέπραξε 950.000 ευρώ για να πάει στον ΠΑΟΚ, ενώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο πήγε σε… χέρια ξένων», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τις περιπτώσεις παικτών που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ, όσο οι Τούντορ και Άρνεσεν είχαν τα «ηνία» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δίχως όμως αυτά τα στοιχεία να αποδεικνύονται από κάπου στην παρούσα φάση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δανός ήταν αυτός που επέλεξε τον Κροάτη για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τους δύο εμπλεκόμενους. Πάντως, πρέπει να τονίσουμε πως όσον αφορά τον Μπερμπάτοφ, ο Άρνεσεν δεν είχε ενεργό ρόλο στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Τούντορ δεν τον ήθελε στην ομάδα και ουσιαστικά ήταν προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr