Master REF: Ηρεμία στη διαιτησία μετά την "καταιγίδα"

Μοναδική εξαίρεση υπήρξε στην αναμέτρηση Ξάνθη-ΠΑΟΚ, με τον κριτή του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη, να σημειώνει ότι ο Γιώργου Κύζας θα μπορούσε να αποβάλει τον Μπαξεβανίδη. Ο ίδιος κριτής ανέφερε ότι το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού είναι κανονικό, ενώ ο Κώστας Ακρίδας εξέφρασε την απορία του για την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της διαιτησίας του Αλέξανδρου Τσαμούρη.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ολυμπιακός-ΑΕΛ, Διαιτητής: Γκράνας, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

"Μία ακόμη καλή διαιτησία από τον Γκράνα, ο οποίος δικαιώνει την ΚΕΔ για την απόφασή της να τον ανεβάσει στη Super League.

Στο 7’ σωστά άφησε τη φάση να εξελιχθεί, καθώς παρά την υπόδειξη του βοηθού για offside, ο Ναζλίδης βρισκόταν σε κανονική θέση. Στο 51’ ορθώς σφύριξε φάουλ του Ντε Λα Μπέγια, όμως έπρεπε να του δείξει και κίτρινη κάρτα, καθώς σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση.

Τέλος, στο 89’ υπήρξε ένα πέσιμο του Καρντόσο εντός της περιοχής της ΑΕΛ, με τον Γκράνα να αφήνει τη φάση να εξελιχθεί. Ηταν κοντά και λογικά θεώρησε ότι δεν υπήρξε τράβηγμα. Πάμε με τον διαιτητή".

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: Βέροια-Πανιώνιος, Διαιτητής: Φωτιάδης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας


"Καλή ήταν η παρουσία του Φωτιάδη στη Βέροια. Υπήρξαν προβλήματα από τους βοηθούς που δεν ήταν σοβαρά, όμως πρέπει να βελτιωθούν, καθώς ακολουθούν πιο κρίσιμα παιχνίδια για την εξέλιξη του πρωταθλήματος".

Βαθμολογία: 8,00

Αγώνας: Ξάνθη-ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης


"Στο 58’ ο Κύζας έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη για χτύπημα σε αντίπαλο, όμως θα μπορούσε να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη. Αντίθετα, στο 87’ σωστά δεν έδωσε πέναλτι στον Μπίσεσβαρ, καθώς έπεσε γιατί πάτησε αντίπαλό του (σωστή η κίτρινη για θέατρο, ενώ στο 94’ ορθώς έδωσε επιθετικό φάουλ του Πρίγιοβιτς και όχι πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ".

Βαθμολογία: 8,10

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-0, Διαιτητής: Σελίμος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης


"Καλή η διαιτησία του Σελίμου στη Λεωφόρο, ενώ και οι βοηθοί δεν υπέπεσαν σε λάθη. Στο 60’ ο ρέφερι θα μπορούσε να δείξει κίτρινη στον Βλαχοδήμο, καθώς χτύπησε με το χέρι του αντίπαλο. Τέλος, το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού είναι καθαρό, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Βιγιαφάνες δεν είναι offside".

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3, Διαιτητής: Τσαμούρης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας


"Κανένα από τα έξι γκολ δεν εγείρει θέμα διαιτητικής συζήτησης. Ηταν κανονικά και καταπληκτικά. Γενικά τόσο ο διαιτητής όσο και οι βοηθοί του ήταν καλοί. Απορώ με την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα".

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Διαιτητής: Βάτσιος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης


"Μια χαρά ήταν η διαιτησία του Βάτσιου στην Τρίπολη. Ορθώς στο 36’ δεν έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο σε πέσιμο του Λημνιού, ενώ στο 93’ δεν υπάρχει χέρι του Παντελιάδη.

Αντίθετα, ο βοηθός Κουντουρέλης έκανε δύο λάθη, ένα για κάθε ομάδα στο 36’ και το 57’".

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Κασσιόπη-Λεβαδειακός 1-0, Διαιτητής: Κομίνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας


"Ο Κομίνης είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Κέρκυρα".

Βαθμολογία: 8,30

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr