Απολλωνάρα για... σαλόνια, Άρης χωρίς χαρακτήρα!

Ούτε ο Άρης λύγισε τον Απόλλωνα. Οι κίτρινοι που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο στη Ριζούπολη και κρατούσαν το προβάδισμα είδαν τον Ντάσιο να ισοφαρίζει στο φινάλε και να τους φρενάρει απότομα, 2-2.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προβλημάτισε με την εικόνα αλλά και τη νοοτροπία της. Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό ύστερα από ωραίο πλασέ του Ίλιτς. Μάλιστα, λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Ντούνης με εξαιρετική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που έδειχναν να πλησιάζουν στη νίκη.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα περίμεναν στον Άρη. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, λόγω σωστής αλλά ανόητης αποβολής στο 47' με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε το ταμπούρι των κίτρινων και ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 53' με γκολ του Αλμπάνη ύστερα από δυνατό σουτ.

Στη συνέχεια ακολούθησε πολιορκία από τους γηπεδούχους που έβγαλαν 21 τελικές (12 στην εστία). Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στα τελευταία λεπτά, όπου η ομάδα του Μάντζιου βρήκε την δικαίωσή της με όμορφο σουτ του Ντάσιου λίγο πριν το φινάλε (90+2'). Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Πετρόπουλου (90+3').

Έτσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρέμεινε αήττητη και διατηρήθηκε στην κορυφή με 37 βαθμούς. Τρεις λιγότερους έχει η Λαμία (34), που πήρε άνευ αγώνος το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που αποσύρθηκε. Στην 3η θέση και στο -7 από την κορυφή έμεινε ο Άρης.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Α. Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70΄Ρομάνο), Ομπόντο (29΄Πετρόπουλος), Κάσσος (46? Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52΄Καράμπελας), Μπαργκάν (83΄Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68΄Ιντζίδης)

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr