Βαθμολογική ανάσα για την Κέρκυρα, 1-0 τον Λεβαδειακό

Οι Βοιωτοί μπήκαν πολύ καλά στο ματς κι έψαξαν το γκολ, όμως οι Μάντζιος (19’) και Σίλβα (22’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κουτζαβασίλη. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι «πλήρωσαν» την αστοχία τους στο 34’, όταν ο Γκόμες άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες, οι οποίοι στη συνέχεια έφεραν το ματς στα μέτρα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, ενώ η ψυχολογία των παικτών του Λεβαδειακού ήταν στα τάρταρα λόγω και του άσχημου τραυματισμού του Μουλόπουλου λίγο μετά το 50’ (σ.σ. οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι του βγήκε ο αγκώνας και ίσως να έχει υποστεί και κάταγμα), με αποτέλεσμα να μην γίνεται κάτι αξιοσημείωτο στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης υπήρχε δράση, καθώς η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 (ο Ναμάσκο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αντιλέχου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό από την Κέρκυρα, όμως ο Καραμπουέ δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κουτζαβασίλη.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ντιμιτρόβσκι, Ντιόγκο, Σιόντης, Νίκιτς (83' Αντιλέχου), Γκομέζ, Ζορμπάς (74' Κεϊτά), Επστάιν (71' Κόντος), Τουράμ

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (54' λόγω τρ. Μαχαίρας), Ουόν, Νιάς, Μεντί, Καραμπουέ, Κουλιμπαλί (69' Σουμπίνιο), Καλτσάς, Σίλβα (80' Γιακουμάκης), Μάντζιος, Γιουσούφ
Πηγή: soccerplus.gr