Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους στη Football League

Δυστυχώς, για τους εργαζόμενους στη Football League, τα «μαύρα σύννεφα» δεν έφυγαν πάνω από το κτίριο της Θεμιστοκλέους και οι προαναγγελθείσες απολύσεις προσωπικού έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, αρχίσει.

Συγκεκριμένα φέρονται να έγιναν έξι απολύσεις την προηγούμενη εβδομάδα και άλλες έξι τη Δευτέρα 6/2, με αποτέλεσμα το προσωπικό της «μικρής λίγκας» που ήταν 24 άτομα να μειωθεί κατά το ήμισυ.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέσα του προηγούμενοι μήνα ο Α’ αντιπρόεδρος της «μικρής λίγκας», Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζήτησε και πήρε από τις ΠΑΕ εξουσιοδότηση για να προχωρήσει σε απολύσεις, αφού η κρατούσα αντίληψη στη διοίκηση είναι ότι ο αριθμός των εργαζόμενων είναι υπερβολικός, ενώ η μισθοδοσία τους είναι μεγάλη ειδικά για τη σημερινή εποχή.

Κατά τα λοιπά, για πέμπτη συνεχή φορά, από τον Δεκέμβριο και μετά δεν διεξάγεται προαναγγελθέν ΔΣ, ενώ για δεύτερη φορά στα θέματα ημερήσιας διάταξης υπάρχει το θέμα της εκλογής προέδρου.

Ενώ είχε ανακοινωθεί ΔΣ με θέμα την εκλογή προέδρου για τη Δευτέρα 6/2, την περασμένη Παρασκευή οι ΠΑΕ ειδοποιήθηκαν ότι αναβάλλεται, επειδή δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Κ. Νικόλτσιος, ο οποίος ήταν ο επικρατέστερος δεν έθεσε υποψηφιότητα κάτι που όπως λέγεται οφείλεται εν πολλοίς στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League.

Mε βάση τα σημερινά δεδομένα είναι πιθανό το διοικητικό σχήμα της «μικρής λίγκας» να παραμείνει ως έχει.
Πηγή: soccerplus.gr