Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Πλατανιάς και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ!

Πλατανιάς έτοιμος για… Ευρώπη! Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού (1-2) και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, με τους Βοιωτούς να παραμένουν μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρομερό πρώτο ημίχρονο από τους Κρητικούς που προηγήθηκαν με 2-0, πήγαν να τα… χαλάσουν στο δεύτερο όπου έπαιζαν σχεδόν για 45 λεπτά με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Στάθη) αλλά άντεξαν!

Ο Τόνι Σίλβα με πέναλτι μείωσε για την ομάδα του Χριστόπουλου που δεν μπόρεσε παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σωτηρίου. Με δέκα τέλειωσε το ματς και ο Λεβαδειακός λόγω αποβολής του Καραχάλιο! Πλέον, οι γηπεδούχοι στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή, με τους φιλοξενούμενους να υποδέχονται την Πέμπτη την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Κάργας, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88’ Μαραγκός), Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε).

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr