Κύπελλο μπάσκετ: Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός Άρης - Παναθηναϊκός!

Αρχικά φαινόταν πως θα βρεθεί μία μέση λύση με τη Λάρισα, όμως οι ενστάσεις της Αστυνομίας απέρριψαν τη συγκεκριμένη πρόταση. Εν συνεχεία τέθηκε στο τραπέζι η εκδοχή της Ξάνθης, ωστόσο η ΕΟΚ διά στόματος του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου εξέφρασε αντιρρήσεις.

Ετσι, η ομοσπονδία πρότεινε να γίνει κλήρωση για την έδρα του τελικού ανάμεσα σε Ηρακλείο και ο ΟΑΚΑ, κάτι ωστόσο που βρέθηκε αντίθετη την ΚΑΕ Άρης, που πρότεινε με τη σειρά της το Αλεξάνδρειο.

Τελικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που αρχικά είχε προτείνει ο τελικός να μην γίνει στην έδρα κάποιου εκ των δύο φιναλίστ, αποφάσισε να βάλει τέλος στο... αλαλούμ δίνοντας τη συγκατάθεσή του για να γίνει ο αγώνας στο σπίτι των «κίτρινων».

Το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και όχι την Κυριακή 19 του ίδιου μήνα όπως είχε αρχικά οριστεί. Αυτή η αλλαγή έγινε κατόπιν υπόδειξης της Αστυνομίας διότι στις 19/2 έχει οριστεί στην Τούμπα η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr