Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά τον δημοσιογράφο Κ. Θωμαϊδη, απορρίπτοντας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και προέδρου τις αιτιάσεις του εγκαλούντος, Μ. Παλάσκα (προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας), ο οποίος ζήτησε την καταδίκη του Θωμαϊδη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης επειδή στη εκπομπή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δημοσίευσε και σχολίασε τη φωτογραφία του από τα επινίκια του ΟΣΦΠ για την κατάκτηση του κυπέλλου του 2015, στα οποία ήταν παρών ο Παλάσκας, παρότι είχε διοριστεί από την «ΕΠΟ του Γκιρτζίκη», ως παρατηρητής του τελικού.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Παλάσκας, που έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις κατά την πολύωρη κατάθεσή του, ήταν παρών στο γλέντι του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου και ότι η κόρη του Αρχοντία – Βαρβάρα Παλάσκα προσλήφθηκε και εργάζεται στην ΕΠΟ.

Αντιθέτως, κατά τη διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, δεν αποδείχθηκε ότι ο υιός Παλάσκα, Χρήστος, εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς, που είναι χορηγός της ΕΠΟ. Για τον Χρήστο Παλάσκα ειπώθηκε ότι κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο, κάτι που παραξένεψε την πρόεδρο του δικαστηρίου αφού αρχικά ειπώθηκε ότι το βασικό του πτυχίο έχει να κάνει με αντικείμενο που δεν έχει καμία σχέση με τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες του Παντείου…

Όπως ειπώθηκε, Μανώλης Παλάσκας, Χρήστος Παλάσκας και Αρχοντία – Βαρβάρα Παλάσκα ήταν παρόντες στο γλέντι του ΟΣΦΠ, όπως και ο μάρτυρας του Παλάσκα, στενός του φίλος, και «βραχίoνας» του έκπτωτου «συστήματος ΕΠΟ», Αθ. Μπουτζιώλης, ο οποίος, όπως και ο Παλάσκας, ισχυρίστηκαν ψεύδη προς το δικαστήριο, εν γνώσει της αναλήθειας των λεγομένων τους, σε σχέση με το Soccerplus, το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα μόνον όταν ο Παλάσκας, πέντε ημέρες μετά το συμβάν, δήλωσε στον ιστότοπο karditsasky οτί «η φωτογραφία είναι μοντάζ», προτρέποντάς (το Soccerplus τον Παλάσκα) να οδηγήσει στη δικαιοσύνη αυτούς που μόνταραν τη φωτογραφία επιδιώκοντας προφανώς να τον πλήξουν.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr