Κλείσιμο

Ο Μανούσος λύτρωσε τον Πλατανιά, 2-1 την Κέρκυρα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι διστακτικές. Σταδιακά ο Πλατανιάς άρχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39’ με τον Τουράμ και να πάνε στα αποδυτήρια σε θέση οδηγού.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο 45λεπτο και ισοφάρισαν στο 48’ με τον Βάντερσον, που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κουτζαβασίλη σε σουτ του Γιακουμάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, όμως στο 80’ παραλίγο να βρεθούν και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, όμως το σουτ του Επστάιν σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου.

Η λύτρωση για τον Πλατανιά ήρθε στο 84’, με τον Μανούσο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα και να χαρίζει ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Καρυπίδης (70' Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46' Μενδρινός), Βάντερσον, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (84’ Γουνδουλάκης)

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (73' Ντιμιτρόφσκι), Ιωάννου, Βενέτης (86’ Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (61' Νίκιτς), Γκόμες, Ζορμπας, Επστάιν, Τουράμ
Πηγή: soccerplus.gr