Κλείσιμο

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πωλήθηκε η Νότιγχαμ στον Μαρινάκη! (video)

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο BBC o ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασαουί:

«Το deal με τους Αμερικανούς ενδιαφερόμενους είναι "νεκρό", δεν μπορώ να σας πω γιατί συνέβη αυτό, είναι εμπιστευτικό, αλλά η υπόθεση μεταξύ μας είναι τελειωμένη, δεν θα υπάρξει συμφωνία. Αυτή τη στιγμή δεν έχω σκοπό να πουλήσω τον σύλλογο, θα επενδύσω και θα φέρω τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να χτίσω "θεμέλια" στην ομάδα. Πολλοί φίλαθλοι νομίζουν ότι λέω ψέματα, αλλά θα αφήσω τις πράξεις να μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Σε δέκα ημέρες το πολύ θα δείτε κάποιες εξελίξεις.

Πριν από έναν χρόνο είχα δεσμευτεί με έναν αγοραστή και από τότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για την Νότιγχαμ, δεν μπορούσα να πω τίποτα. Έπρεπε να μιλάω με τον αγοραστή αυτόν ακόμα και για να διαλέξω παίκτες ή προπονητή, τώρα όμως δεν υπάρχει υποψήφιος αγοραστής, υπάρχει μόνο ο Φαουάζ. Δεν ολοκληρώθηκε εκείνη η συμφωνία λόγω της Football League, κάποια πράγματα έλειπαν, κάτι τέτοιο. Δεν θα σας πω ποιος ήταν, αλλά επέμενα και του έλεγα ότι ο σύλλογος χρειάζεται "θεμέλια".

Δεν κατηγορώ τους Αμερικανούς επενδυτές που απέσυραν το ενδιαφέρον τους, γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα "θεμέλια" στην ομάδα. Επί έναν χρόνο τα χέρια μου είναι δεμένα, δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό. Πλέον σκοπεύω να κάνω αυτό που είναι σωστό για την Νότιγχαμ. Θα μου πει κάποιος, "Φαουάζ όλο αυτό το πράγμα λες και τελικά δεν γίνεται τίποτα", αλλά αυτή τη φορά θα γίνει. Από εδώ και πέρα, θα δείτε πράξεις, θα δείτε σημαντικές αλλαγές, δεν κατηγορώ τους φιλάθλους για όσα έκαναν.

Η πρόσληψη του Μοντανιέ ως προπονητή, δεν ήταν δική μου επιλογή, τον επέλεξαν οι υποψήφιοι επενδυτές και σεβάστηκα την απόφασή τους».



Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr