Κύπελλο: Ξελάσπωσε την ΑΕΚ ο Μπακασέτας στη Λιβαδειά!

ΑΕΚ έτοιμη για πρόκριση! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία, χάρη σε γκολ του Μπακασέτα από ασίστ του Μελικιώτη (που έκανε ντεμπούτο),και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο στα δύο για τον Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης και νέα νίκη με μηδέν παθητικό για την ομάδα του.

Με 3-5-2 επέλεξε να κατεβάσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανέστης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπάρκα να παίρνει… ανάσες και τριάδα στην άμυνα οι Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος. Δεξί μπακ-χαφ ο Γκάλο, αριστερό ο Ντίας. Η τριάδα στον άξονα αποτελούταν από τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Αϊντάρεβιτς και δίδυμο στην επίθεση οι Βάργκας, Μπακασέτας.

Μετά την είσοδο του Μάνταλου αντί του Ντίας στο 19ο λεπτό, η διάταξη άλλαξε σε 4-4-2 με ρόμβο. Ο Βράνιες πέρασε δεξί μπακ, οι Λαμπρόπουλος-Κολοβέτσιος ήταν τα δύο στόπερ και ο Γκάλο αριστερό μπακ. Ο Σιμόες αμυντικό χαφ, οι Γαλανόπουλος-Αϊντάρεβιτς εσωτερικοί μέσοι και ο Μάνταλος πίσω από τους Βάργκας, Μπακασέτα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Σένκα (54’ Μιλιάζες), Τόπι (70’ Καλτσάς), Μεντί, Μάγκας, Σουμπίνιο (58’ Γιουσούφ), Βασιλείου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (84’ Μπακάκης), Βάργκας (65’ Μελικιώτης), Μπακασέτας.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr