Παράσχος: Ο Κούγιας μας έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις (vid)

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το ματς του Πλατανιά στη Λάρισα με την ΑΕΛ, κατήγγειλε ότι ο Αλέξης Κούγιας εξύβρισε τον ίδιο και τον βοηθό του Π. Γκουτσίδη. Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ να αποκαλεί τον Πλατανιά «ομάδα της παράγκας»!

Αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά δήλωσε για το παιχνίδι τα εξής:

«Καταρχήν έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πάλεψαν όπως μπορούσαν για να πάρουν το ματς. Νομίζω ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο εμείς να ήμασταν πιο καλοί από την ΑΕΛ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην τελική μας προσπάθεια με το πρώτο και το δεύτερο δοκάρι. Από εκεί και πέρα όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Εμείς αντέξαμε και μπορέσαμε και πήραμε αυτόν τον βαθμό που πιστεύω θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Εν συνεχεία ο έμπειρος προπονητής κατήγγειλε τον Αλέξη Κούγια για εξύβριση: «Εγώ ήθελα κάτι να πω παιδιά. Είμαι υποχρεωμένος να το πω εδώ. Είναι κρίμα για την Λάρισα, την ιστορική αυτή ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και Κύπελλα να έρχεται ο κ. Κούγιας στο 20λεπτο και να βρίζει με ακατονόμαστες φράσεις τον κ. Γκουτσίδη αρχικά και μετά όταν γύρισα και τον είδα και εμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να το διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει αυτήν την συμπεριφορά. Ευχαριστώ πολύ».

Κούγιας: «Αντε από εδώ παράγκα»!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν παρών στην αίθουσα Τύπου της «AEL FC Αρένα» και απάντησε άμεσα στον κ. Παράσχο. Ο τεχνικός του Πλατανιά καλούσε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ να παραδεχθεί ότι τον εξύβρισε, με τον Κούγια να μην το αρνείται: «Ευθέως έχω πρόβλημα με τον Πλατανιά! Από το πουθενά με τη βοήθεια της παράγκας ανέβηκε στη Super League. Με τη βοήθεια όλης της παρανομίας διατηρείται στην κατηγορία όταν ιστορικές ομάδες υποβιβάζονταν». Ο Παράσχος έλεγε «εμείς τι φταίμε;», με τον Κούγια να απαντά: «Εσείς δουλεύετε σε αυτήν την ομάδα... Ακόμη οι κασέτες σας δικάζονται. Αντε από εδώ παράγκα...».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: soccerplus.gr