Μπλόκο για Παναθηναϊκό στην Κέρκυρα, 1-1 με τον ΑΟΚ

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΑΟΚ Κέρκυρας, μένοντας στο 1-1 στο νησί των Φαιάκων και χάνοντας την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, όντας πλέον στο -1 από Πανιώνιο και Ξάνθη (και -12 από τους ερυθρολεύκους).

Το τριφύλλι προηγήθηκε με τον Μπεργκ στο 22', αλλά ισοφαρίστηκε από τον Επστάιν επτά λεπτά αργότερα. Από 'κει και έπειτα και ως το 65', η ομάδα του Ουζουνίδη -που αναγκάστηκε να προβεί σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Χουλτ και Λέτο- «εξαφανίστηκε» από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο τελευταίο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, προσπάθησαν με Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ να... κλέψουν το διπλό, αλλά στην μία μεγάλη ευκαιρία που έφτιαξαν με τον Σουηδό, ο Βενέτης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88’ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (75’ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81’ Κόντος), Ντιόγκο, Ντουαλά

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33’ λτ. Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46’ Λέτο, 59’ λτ. Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ

Διαιτητής: Θάνος

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr