Ισοπαλία (1-1) που... βόλεψε και τους δύο στη Λιβαδειά

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τον Λεβαδειακό στο 10', με τον Λε Ταλέκ να εκτελεί με κεφαλιά από κοντά τον Ναμάσκο εκμεταλλευόμενος άριστη σέντρα του Λημνιού από αριστερά. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως στο πρώτο μέρος πέρα από ένα σουτ του Μάντζιου στο 23' που πέρασε άουτ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Γκορμπούνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ του Κουλιμπαλί έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στο 49'. Ο Ατρόμητος απάντησε με κεφαλιά του Μπάγκα στο 54' για να έρθει τελικά το 1-1 στο 73' με τον Γιουσούφ να σπρώχνει την μπάλα ουσιαστικά σε κενή εστία έπειτα από σουτ του Μάντζιου, που έδωσε παράλληλη με την εστία πορεία στην μπάλα.

Στο τελευταίο 20λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι παρά τις καλές στιγμές του Λημνιού στο 79' και του Μπρίτο στο 87', που αποσόβησε ο Ναμάσκο, αλλά και την εν γένει διάθεση του Λεβαδειακού να πιέσει για ένα δεύτερο γκολ, χωρίς ωστόσο να βρει κάποια κλασική ευκαιρία.

Για τον Λεβαδειακό ήταν ο πρώτος βαθμός μετά την πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου. Είχαν προηγηθεί οι ήττες σε Βέροια και Τούμπα. Οι Βοιωτοί λοιπόν έφτασαν τους 13 βαθμούς και παραμένουν ισόβαθμοι με τη Βέροια στο +5 από τον ουραγό Ηρακλή. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος μετά τις διαδοχικές ήττες στο Περιστέρι από Πανιώνιο και Κέρκυρα, πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό στη συγκομιδή του, φτάνοντας τους 22, όσους έχει και ο Πλατανιάς.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καψάσκης (Μαχαίρας 66'), Μάντζιος, Λάτσι (Γιουσούφ 66'), Γιακουμάκης, Καλτσάς, Ουόν, Μιλιάζες και Μουλόπουλος (Καραχάλιος 82').

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπαγκά, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Πλατέλλας (Τόνσο 67'), Κιβρακίδης, Κυριακίδης (Μπρίτο 80'), Λημνιός (Βασιλείου 88') και Κατράνης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών).
Πηγή: soccerplus.gr