"Έσπασαν" τα δοκάρια ΑΕΛ - Πλατανιάς και έμειναν στο "0"

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε ένα απειλητικό φάουλ με τον Ναζλίδη στο 17' και ένα επικίνδυνο σουτ με τον Ντέλετιτς στο 28', ενώ στο 30' ο Ρέντζας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πλατανιά. Οι Κρητικοί στο 38' ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Πριντέτα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε να ασκήσει πίεση, όμως η πρώτη απειλή άνηκε στον Πλατανιά με σουτ του Αποστολόπουλου στο 67'. Οι Θεσσαλοί με τη σειρά τους έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 77', με τον Τσάκο να κάνει την προβολή έπειτα από σέντρα του Γκαγιέγο και τον Κοκκαλά να αποσοβεί σωτήρια το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απάντησε με εξίσου σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μανούσος έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μάλιστα είχε και δεύτερο δοκάρι ξανά με τον Πριντέτα στο 86'!

Στα τελευταία λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια για να βρει το νικητήριο γκολ με αλλεπάλληλες βαθιές μπαλιές, ωστόσο ο Πλατανιάς αμύνθηκε αποτελεσματικά και έτσι έφυγε από τη Λάρισα σχετικά εύκολα με τη «λευκή» ισοπαλία, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις καθώς παρουσιάσε μία ομάδα με μεγαλύτερη συνοχή συγκριτικά με τους «βυσσινί», που έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (55’ Γκαγιέχο), Φάρκας, Ρέντζας, Τικό, Άντονι (46’ Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (68΄Τσακοπίνο), Ντέλετιτς.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουναφό, Ντιντάκ (46’ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82’ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (72’ Σίγκνεβιτς).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).
Πηγή: soccerplus.gr