Κλείσιμο

Ετοιμάζει μεταβατική λύση η ΑΕΚ, αναμένονται εξελίξεις με Μοράις

Το τέλος του Ζοσέ Μοράις από τον πάγκο της ΑΕΚ πλησιάζει. Πιθανές σημαντικές εξελίξεις μετά τη σημερινή (18/1) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αφού έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να βρεθεί μεταβατική λύση μέχρι το καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ το αρχικό πλάνο ήταν να στηριχθεί ο Μοράις μέχρι το τέλος της σεζόν και κατόπιν η Ένωση να προχωρήσει υπό νορμάλ συνθήκες στην αλλαγή τεχνικού. Τα διαδοχικά όμως αρνητικά αποτελέσματα και το βουβό κλίμα που επικρατεί στα Σπάτα οδήγησαν τους διοικούντες την ΑΕΚ στην απόφαση να βρεθεί ένας μεταβατικός προπονητής ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλέον διαπιστώσει πως η παρτίδα δεν πρόκειται να σωθεί με τον Μοράις στον πάγκο και υπό τον φόβο μην έρθουν ακόμη χειρότερα αποτελέσματα στο μέλλον, προκρίθηκε η λύση να εντοπιστεί ένας νέος προπονητής, που καταρχήν θα συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα με την προοπτική να την καθοδηγήσει ως το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ ψάχνεται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ξένη, ωστόσο η αποστολή της δεν είναι εύκολη διότι κρίνεται απαραίτητη η επιλογή ενός τεχνικού που όντως θα μπορέσει να βάλει μία τάξη στην ομάδα και δεν θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Παράλληλα βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν καθώς ο Ιανουάριος είναι γεμάτος παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μεσολάβησαν μόλις δύο μέρες μέχρι το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό, για αυτό στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην πυροδοτήσουν ακόμη τις εξελίξεις αναφορικά με την αλλαγή του προπονητή. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ανεξαρτήτως μάλιστα αποτελέσματος.
Πηγή: soccerplus.gr