Με διαιτητές της ΕΠΣ Πιερίας η προσφυγή... Οινιάδων κατά ΕΠΟ!

Πράγματι, είναι αξιοζήλευτη η εμμονή του σωματείου Α.Ε. Οινιάδων, που ανήκει στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά δεν στηρίζει τη διοίκηση Παπαχρήστου, να ακυρώσει τη ΓΣ της ΕΠΟ από την οποία προέκυψαν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας για την ΕΟΕ.

Την πρώτη φορά, πριν την τέλεση της ΓΣ, η προσφυγή απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο ως εκπρόθεσμη. Όμως το σωματείο επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία του για τη «νομιμότητα στην ΕΠΟ», επανήλθε και μετά την τέλεση της ΓΣ ζητώντας εκ νέου και για τους ίδιους λόγους της ακύρωσή της.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η επιλογή των διαιτητών που έκανε το εν λόγω σωματείο. Και οι δύο διαιτητές, που επέλεξε, προτάθηκαν στον πίνακα διαιτητών από την ΕΠΣ Πιερίας. Την Ένωση στην οποία πρόεδρος είναι ο Δ. Ελευθεριάδης, ο οποίος με ανακοινώσεις του έχει καταφερθεί κατά της ΠΔΕ της ΕΠΟ προχωρώντας μάλιστα σε συγκεκριμένες απαξιωτικές αναφορές για τα περισσότερα μέλη της.

Οι… Οινιάδες, επομένως, έψαξαν και βρήκαν μέσα από τη μεγάλη λίστα διαιτητών από πολλές Ενώσεις, μεταξύ των οποίων και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ότι οι Αθανάσιος Ελευθεριάδης και Δημήτριος Αναγνωστούδης, αμφότεροι διαιτητές που προτάθηκαν από την ΕΠΣ Πιερίας του Ελευθεριάδη, είναι οι καταλληλότεροι για την προσφυγή που υποβλήθηκε κατά της ΕΠΟ.

Oι ίδιοι διαιτητές από την Ένωση του κ. Ελευθεριάδη είχαν επιλεγεί και κατά την προηγούμενη προσφυγή, ενώ ο πρώτος φέρεται να είναι ξάδερφος του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας.

Παρότι επί της αρχής δεν αμφισβητείται η τήρηση της παρ. 1 του αρ. 3 του κανονισμού λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου η επιλογή των Οινιάδων ίσως φανερώνει συγκεκριμένες προτιμήσεις και ενδεχομένως ταυτίσεις με την ΕΠΣ Πιερίας του κ. Ελευθεριάδη.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr