NBA: Σαρώνει στην ψηφοφορία του All Star Game ο Γιάννης

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα βρεθούν στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στις πρώτες θέσεις.

Όπως ανακοίνωσε το NBA, στη δεύτερη καταμέτρηση των ψήφων για το All Star Game της Νέας Ορλεάνης, πρώτος παραμένει (με 1.066.147 ψήφους) ο LeBron James, και ακολουθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην frontcourt της Ανατολής (963.110 ψήφους) «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη θέση του στη βασική πεντάδα της Team East.



O Γιάννης είναι τρίτος στην Ανατολή πίσω από τον LeBron James και τον Kyrie Irving, με διπλάσιες ψήφους από τον Wade, τον Love, τον Embiid, τον DeRozan, υπερδιπλάσιες από τους Butler - Thomas και τριπλάσιες από τον Carmelo Anthony. Ο Αντετοκούνμπο περνά και τον James Harden που διεκδικεί το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, αλλά και τον Russell Westbrook που επίσης στοχεύει σε αυτό το "παράσημο". Αυτή τη στιγμή είναι στη πέμπτη θέση σε ολόκληρο το ΝΒΑ!

Οι ψήφοι του κοινού μετρούν σε ποσοστό 50%. Το υπόλοιπο ποσοστό θα προκύψει από την ψηφοφορία των ίδιων των παικτών, των προπονητών τους και των δημοσιογράφων. Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης δεν θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game του ΝΒΑ, αλλά θα βρίσκεται και στη βασική πεντάδα της Ανατολής μαζί με τον Kyrie Irving και τον LeBron James που ως Πρωταθλητές, σαρώνουν.
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι τις 16 του μήνα, για τέσσερις ακόμη μέρες δηλαδή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε εκπομπή του ΤΝΤ στις 19/1.

Πηγή: skai.gr