Είδε... άσπρη μέρα με Λέτο ο Παναθηναϊκός, 1-0 την Κέρκυρα

πιστροφή στις νίκες και στην κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας, χάρη σε μία εξαιρετική κεφαλιά του Σεμπάστιαν Λέτο στο 83ο λεπτό και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του στη χιονισμένη «Λεωφόρο»! Ξέσπασε στον πανηγυρισμό ο Αργεντινός επιθετικός.

Με αυτή τη νίκη, οι «πράσινοι» έπιασαν στην δεύτερη θέση την Ξάνθη και τον Πανιώνιο με 25 βαθμούς, ενώ επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τις 11 Δεκεμβρίου και την επικράτηση επί του Ατρομήτου με 1-0!

Χωρίς λογική η απόφαση του διαιτητή Γκράνα να διεξαχθεί το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η έντονη χιονόπτωση δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο από τους ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξε και ο κίνδυνος τραυματισμού από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν!

Και όλα αυτά, ενώ την ίδια ώρα το αυριανό (10/1) παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ για το Κύπελλο αναβλήθηκε λόγω του χιονιά, ενώ για τον ίδιο λόγο οδεύει προς αναβολή και αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (11/1)!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής (69’ Π. Βλαχοδήμος), Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (86’ Μαρινάκης), Μπουμάλ, Λέτο (90'+3' Ρέις), Μπεργκ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Βενέτης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (86’ Γκόμες), Ζορμπάς, Γεωργίου (90'+1 Παμλίδης), Κόντος (69’ Επστάιν), Ντουαλά.

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας (Θράκης)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr