Κλείσιμο

Κλείνει όλες τις εκκρεμότητες η διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ο έλεγχος για την αδειοδότηση πλησιάζει, ο σχετικός φάκελος θα κατατεθεί την 1η Μαρτίου και στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι. Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει πάνω από 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διευθετηθούν εκκρεμότητες και να τακτοποιηθούν οφειλές.

Ήδη στους παίκτες έχει καταβληθεί η δόση Οκτωβρίου και άμεσα θα εισπράξουν κι αυτή του Δεκεμβρίου, ενώ εξοφλήθηκαν και οι δόσεις που οφείλονταν στον Μάικλ Εσιέν, με τον οποίο όμως θα πρέπει να γίνει νέος διακανονισμός από τη στιγμή που προσέφυγε στη FIFA.

Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα διαθέσει χρήματα για τις αποδεσμεύσεις παικτών που είναι εκτός πλάνων, αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό πάντως που έχει αποφασιστεί, σε συνεννόηση και με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο, είναι πως η ομάδα θα εγκαταλείψει τη φιλοσοφία… Στραματσόνι, με ακριβές μεταγραφές και παίκτες χωρίς φιλοδοξίες, και θα επενδύσει σε ποδοσφαιριστές με περισσότερα κίνητρα.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής συνεχίζουν την αναζήτηση λύσεων. Οι περιπτώσεις που έχουν τεθεί υπόψη τους για τη μεσοεπιθετική γραμμή από την κοινοτική αγορά δεν τους καλύπτουν ως τώρα. Η αλήθεια είναι πως επί των ημερών του συγκεντρωτικού Στραματσόνι το τμήμα σκάουτινγκ είχε ουσιαστικά απενεργοποιηθεί, αλλά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχουν ενεργοποιηθεί οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Μίκαελ Νίλσον και τα άλλα στελέχη.

Αν ελευθερωθεί θέση ξένου, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για τους Μασούντ ή Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο. Η πρώτη περίπτωση είναι πιο προσιτή, ενώ για τη δεύτερη ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ του «τριφυλλιού». Αντίθετα, δύσκολα φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Σωτήρη Νίνη, καθώς κάποιοι θεωρούν πως έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr