Όλο το ματς ένα δεκάλεπτο για Κέρκυρα και Ατρόμητο

Ένα ματς που αν δεν υπήρχε το πρώτο δεκάλεπτο, τότε δύσκολα θα το θυμόταν κάποιος μετά τη λήξη του διεξήχθη ανάμεσα σε Κέρκυρα και Ατρόμητο, με την ιστορία του να γράφεται στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο Φαίακες και Περιστεριώτες πέτυχαν από ένα γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Κόντος μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λε Ταλέκ έγινε αποδέκτης υπέροχης ομαδικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το 1-1 που αποδείχθηκε και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι δύο ομάδες δεν πήραν ρίσκα, προτίμησαν πρώτα απ' όλα να ηρεμήσουν τον τρελό ρυθμό του πρώτου εικοσάλεπτου, παρά να πετύχουν δεύτερο γκολ και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πραγματοποιήθηκε ούτε μία κλασική ευκαιρία μέχρι τη λήξη.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για τα όσα συνέβησαν στο 80', όταν ο Τουράμ έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Πλατέλλα και στη συνέχισε απώθησε με το χέρι του τα πρόσωπα των Λαζαρίδη και Κυβρακίδη που πήγαν να του ζητήσουν το λόγο και εύλογα είδε την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης - Σπίνουλας, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας (51' Γκόμες) – Νίκιτς (46' Ανδρεόπουλος), Σιόντης - Γεωργίου, Ζορμπάς (85' Ντουαλά), Κόντος – Τουράμ

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ - Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης (83' Μπίτολο) - Μπάγκα, Κεϊτά (71' Κυριακίδης) - Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο (59' Πλατέλλας) - Λε Ταλέκ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr