Κλείσιμο

Μελισσανίδης: Ελπίζω ότι τελειώνει η εγκληματική οργάνωση

Την ελπίδα του ότι το 2017 θα είναι καλύτερο τόσο για την ΑΕΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της "Ενωσης" ο Δημήτρης Μελισσανίδης, υπογραμμίζοντας ότι "τελειώνει η εγκληματική οργάνωση".

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Μελισσανίδη:

"Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε ό,τι πρέπει. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη. Έχουν γίνει λάθη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαστε όσο καλοί θα θέλαμε εμείς κι ο κόσμος μας.

Θέλω να ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα βρει η ομάδα τον βηματισμό της γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ.

Ελπίζω ταυτόχρονα ότι τελειώνει και τελείωσε η εγκληματική οργάνωση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διορθώσουμε στο ποδόσφαιρο όλα όσα πρέπει και όλα είναι δυνατά. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Ό,τι πρέπει θα γίνει και όσοι πρέπει θα μείνουν.

Ο μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο. Και είμαστε στο παρά πέντε. Σήμερα η συνάντηση στο ΚΕ.Σ.Α. πήγε καλά. Ελπίζουμε τώρα να έχουμε την άδεια. Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς έδρα".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης νωρίτερα σήμερα, πραγματοποίησε Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον Σταύρο Τριτσώνη για τα διαιτητικά λάθη κατά της ΑΕΚ.

Διαβάστε τι ειπώθηκε με ένα κλικ ΕΔΩ
Πηγή: soccerplus.gr