Μπεργκ: Αν το πιστέψουμε, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα

Το σύνθημα για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λάρισα έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μιλώντας στη "Real News" κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να είναι κοντά τους.

Για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα: «Προσπαθώ πολύ, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει πάντοτε στη νίκη. Αν το πιστέψουμε, μπορούμε. Όμως πρώτα απ΄ όλα πρέπει να κερδίζουμε εμείς και μετά να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να κατακτήσουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται μέχρι το τέλος».

Για τον Ουζουνίδη: «Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε σκληρά, κάνουμε αυτά που μας ζητάει, αλλά ασφαλώς μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο, αφομοιώνοντας ολοένα και περισσότερο τη φιλοσοφία του. Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που αμυνόμαστε και αυτό νομίζω είναι σημαντικό στο να κρατάς το αποτέλεσμα και να φεύγεις από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς οι οπαδοί μας, ίσως να μην το έχουν καταλάβει πόσο τους χρειαζόμαστε. Μας δίνουν ενέργεια και κίνητρο για να συνεχίσουμε να παλεύουμε και τους θέλουμε πάντοτε στο πλευρό μας».
Πηγή: skai.gr