Ουζουνίδης: Θέλω παίκτες που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό άμεσα καλύτερο

Στη δουλειά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός των πράσινων, μιλώντας στη Nova, σχολίασε τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο προσεχές ματς στην έδρα της Λάρισας, ενώ σχετικά με τα μεταγραφικά τόνισε πως οι παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ θέλει να είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά:

«Η παρουσία που είχαμε, ο τρόπος που το αντιμετωπίσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα που ξέραμε όλοι ό,τι μπορεί να είναι και δύσκολο να προκριθούμε, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν απογοητευτικός. Από εκεί και πέρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι, δεν θέλω να το ξανασυζητήσουμε. Αυτά που είπα, το είπα γιατί τα πίστευα και κοιτάμε πλέον την συνέχεια, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω».

Για τον κόσμο που έφυγε από την Ριζούπολη: «Δεν ήταν και ότι καλύτερο να βλέπεις τον κόσμο να φεύγει, από εκεί και πέρα είπα ότι ήταν τόσο άσχημη η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι, που δεν ήταν εύκολο να την δεχτεί κάποιος. Από εκεί και πέρα τους θέλουμε δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Ακόμα για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλω, θέλουμε πολλή δουλειά. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, υπάρχει ο σεβασμός στον αντίπαλο, ξέρουμε την δύσκολη βαθμολογική θέση που είναι, είναι μια ομάδα που στην έδρα της παρουσιάζει εντελώς άλλο πρόσωπο. Το είδαμε και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ, έχει εντελώς διαφορετική εικόνα όταν παίζει στο γήπεδό της. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίξουμε πολύ καλά και να δώσουμε το 100%. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, ιδίως μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με βαριά φανέλα κι αυτή και αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί, θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλιώς δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ο στόχος του Κυπέλλου είναι πιο εφικτός: «Δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε να λέμε πόση απόσταση έχουμε από τον Ολυμπιακό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να κοιτάμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν εξαρτώνται πια από εμάς, άλλος είναι μπροστά στην βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι και να κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει σίγουρα, παρ' ότι όπως είπα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, από την στιγμή που περάσαμε θα πρέπει να δούμε κι αυτόν τον θεσμό».

Για τις μεταγραφές: «Είναι συζήτηση που θα κάνουμε με τον πρόεδρο. Θα δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αποχωρήσουν, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να λύνονται τα συμβόλαια από την μια στιγμή στην άλλη κι από εκεί και πέρα ανάλογα τα οικονομικά δεδομένα και την δυνατότητα που θα έχουμε, αλλά και τις επιλογές που θα βρούμε. Δεν θέλω να φέρουμε στην ομάδα μόνο και μόνο για να φέρουμε, θέλω κάποιους που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και αυτή τη στιγμή, αλλά και το μέλλον».

Για το αν θα είναι από την ελληνική ή την ξένη αγορά οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν: «Αυτή την εποχή δεν μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές! Όπου βρούμε καλούς παίκτες. Μακάρι να μπορέσουμε να φέρουμε κάποιον ή κάποιους Έλληνες στην ομάδα, αλλά όπου θα βρούμε καλούς παίκτες. Δεν θέλω να πάρουμε για να πάρουμε, θέλω να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά και θα μας κάνουν καλύτερους σαν ομάδα».
Πηγή: skai.gr