Ήττα από ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και 2ος στον όμιλο ο ΟΣΦΠ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να τον κερδίζει ξανά μετά το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή τη φορά με 2-0 στο «ΓΣΠ».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πάουλο Μπέντο χωρίς επιθετικό πλάνο και σχέδιο και με τους Ντα Κόστα και Βιάνα να αποτελούν μεγαλύτερη πηγή κινδύνου από τους μεσοεπιθετικούς των Κυπρίων, ηττήθηκαν απολύτως φυσιολογικά και περιορίστηκαν στη 2η θέση του Β' ομίλου.

Οι Κύπριοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 19' με την ευγενική χορηγία του Ντα Κόστα που δεν μπόρεσε μαζί με τον Βιάνα να περιορίσουν τον Σωτηρίου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντε Καμάργκο (που είχε περάσει αλλαγή του Κύπριου επιθετικού) στο 83' από ασίστ του Μοράις.

Οι μοναδικές στιγμές για τους «ερυθρόλευκους» σημειώθηκαν στο 41' με την κεφαλιά του Βιάνα και στο 87' από μια σέντρα-σουτ του Ντα Κόστα. Όταν, λοιπόν, οι καλύτερες ευκαιρίες προέρχονται από τους κεντρικούς αμυντικούς, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν – Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου – Βινίσιους, Μοράις, Μπερτόλιο (67' Ορλάντι) – Εφραίμ (59' Γιαννιώτας), Αλωνεύτης – Σωτηρίου (80' Ντε Καμάργκο).

Ολυμπιακός: Λεάλι – Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια (76' Μανθάτης) – Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος) – Ελιουνούσι, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Σεμπά – Ιντέγε.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr