Κλείσιμο

Κύπελλο Ελλάδος: Άνετος ο ΟΣΦΠ στην Κρήτη, 4-0 τα Χανιά και πρόκριση

Πλάκα… έκανε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός. Οι αρκετά ορεξάτοι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στα Χανιά και με το 4-0 «σφράγισαν» το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου.

Τρία γκολ… για ζέσταμα έβαλαν οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Το δυνατό ξεκίνημα έφερε το πρώτο γκολ με δυνατό σουτ του Καμπιάσο (16’), ενώ λίγο αργότερα και πάλι από ασίστ του Φιγκέιρας ο Ιντέγε έκανε εύκολα το 2-0 (25’). Το σκορ του ημιχρόνου (3-0) διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε (42’) ο Θεολόγου, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Όπως τελείωσε, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο για τους ερυθρόλευκους, που είδαν τον Πάρντο να «γράφει» με υπέροχο σουτ στο 49’ το 4-0. Στο 70’ ακυρώθηκε όμορφο τέρμα του Καρντόσο.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (72’ Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46’ Ντούμος), Μάνιας, Λύρας (58’ Σταματής)

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια (77’ Τσιμίκας), Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μανθάτης (65’ Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46’ Καρντόσο)

2ος όμιλος:
1.Ολυμπιακός 6
2.Πλατανιάς 3
3.Σπάρτη 3
4.Χανιά 0
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr