Κύπελλο Ελλάδος: Θρίλερ στον 7ο όμιλο - Νίκες για Λεβαδειακό, Ξάνθη (upd)

Η Καλλιθέα με γκολ του Σταματάκου στο 55' κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο και έβαλε φωτιά στον 7ο όμιλο, αφού και οι τέσσερις ομάδες πλέον έχουν από τρεις βαθμούς, άρα όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος στο τελευταίο μισάωρο πίεσε για να ισοφαρίσει, έχασε μία μεγάλη φάση στο 73', όμως η ομάδα του Τάκη Γκώνια άντεξε και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λέβέντης (85' Κυριζάκης), Πάτας, Μουκτάρης (83' Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Μάκο, Γκίνι, Μπέλης, Σταματάκος, Τσίπρας, Ουόρντεν (88' Σμυρλής)

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (61' Τόνσο), Κεϊτά (53' Ούμπιδες), Μπρίτο (53' Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Πανθρακικός 3
Ατρόμητος 3
Παναιτωλικός 3
Καλλιθέα 3

Ξάνθη - Καλλονή 3-1

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να κερδίσει την Καλλονή και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ για την Ξάνθη σημείωσαν στο 3' ο Ράνος, στο 23' ο Λάζιτς και στο 47' ο Νιέτο. Για τους νησιώτες μείωσε απλά στο 69' ο Φράνγκος. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης μετά την ήττα της στην πρώτη αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80' Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64' Σβάρνας), Λάζιτς (59' Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Ράνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50' Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (81' Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69' Σάββας), Ποζατζίδης, Ρεπέτσας.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (έχει ήδη περάσει)
Ξάνθη 3
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0

Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός 3-1

Στο άλλο μεσημεριανό ματς, ο Λεβαδειακός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τις Σέρρες, σκοράροντας στο 1' με τον Παππά, στο 12' με τον Ουόν και στο 41' με τον Γιακουμάκη. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Κάκκο στο 66'.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς πέρασε στην κορυφή του ομίλου και έχοντας ως προίκα και το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Κισσαμικό και Πανιώνιο αναβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60' Σένκα), Βασιλείου (73' λ. τρ. Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61' Μιλιάζες), Παππάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46' Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69' Μαφουτά), Τσιμίκας (57' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Λεβαδειακός 4
Κισσαμικός 3
Πανιώνιος 1
Πανσερραϊκός 0
Πηγή: soccerplus.gr