Όργια Αντετοκούνμπο με Καβαλίερς και υπόκλιση από ΛεΜπρόν! (vid)

Ένας σεληνιασμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σκόνη και θρύψαλα τους πρωταθλητές, Καβαλίερς και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 118-101 στο Μιλγουόκι και πλέον η ομάδα του έχει από οκτώ νίκες και ήττες.

Ο Έλληνας άσος σημείωσε 34 πόντους (12/17 δίποντα,1/2 τρίποντα, 7/10 βολές), μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ είχε επιπλέον από πέντε ασίστ και κλεψίματα, αλλά και δύο κοψίματα και έξι λάθη σε 35 περίπου λεπτά. Πολύ καλοί ήταν επίσης οι Πάρκερ και Μπίσλι με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

ΛεΜπρόν: Είναι μοναδικό ταλέντο

Από την άλλη πλευρά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 22 πόντους, είχε 4 ριμπάουντ και ασίστ και επτά λάθη. Όσο για το τι πιστεύει ο βασιλιάς για τον Γιάννη:

«Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν ματσάρεις συνέχεια μαζί του, γιατί παίζει στο ‘1’, στο ‘2’, στο ‘3’, στο ‘4’… Θα πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς, δε, αν βλέπει ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα πλέι μέικερ. Εκείνος παίζει στη θέση αυτή και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη».

Τέλος, σχολιάζοντας το πώς ήρθε η ήττα για τους πρωταθλητές, είπε: «Προηγηθήκαμε με 14, αλλά χαλαρώσαμε και οι Μπακς είναι ομάδα ρυθμού. Βρήκαν ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Κι εγώ δεν ήμουν καλός, θα είμαι καλύτερος στο επόμενο ματς».

Τα δωδεκάλεπτα: 30-32, 58-54, 92-74, 118-101

Πηγή: skai.gr