Euroleague: Σούπερ Σλούκας στη νίκη της Φενέρ επί της Ανατολού Εφές

Η Φενερμπαχτσέ νίκησε την Ανατολού Εφές στον τουρκικό «εμφύλιο, με 88-80 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. 

Ηγέτης της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο Κώστας Σλούκας, που με 21 πόντους και άριστη οργάνωση του παιχνιδιού βοήθησε να επανέλθει η φιναλίστ του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα στις νίκες, μετά από τρεις συνεχείς αποτυχίες.

Η Φενέρ έκανε το 5-3 στα παιχνίδια, ενώ η αντίπαλός της μετρά αντίστροφα (3-5). Ο Σλούκας είχε βοήθεια από τον Γιαν Βέσελι (20 πόντοι), ενώ από την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο Τζέισον Γκρέιντζερ είχε 19 πόντους.

Η Μακάμπι πέτυχε τη δεύτερη συνεχή νίκη της, καθώς μετά τη Φενέρμπαχτσε και χωρίς τον Γκάουντλοκ στη σύνθεσή της, έφυγε με το «διπλό» (74-73) από το Καζάν απέναντι στην Ούνιξ.

Οι Ισραηλινοί μετρούν πια τέσσερις νίκες - τέσσερις ήττες και θα έρθουν με καλή ψυχολογία στο ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ρώσοι έπεσαν στο 2-6 και είναι προτελευταίοι. 

Πρώτος σκόρερ της Μακάμπι ήταν ο Σμιθ με 16 πόντους, 12 είχε ο Άιβερσον και 11 ο Σίλεϊ, ενώ για την Ούνιξ 22 μέτρησε ο Λάνγκφορντ και 12 ο Αντίποφ.

Ο Καϊμακόγλου έπαιξε 24 λεπτά και προσπάθησε πολύ για την Καζάν, σημειώνοντας 8 πόντους, κατεβάζοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ.
Πηγή: skai.gr