Κουτσοκούμνης προς εγκληματική οργάνωση: Προχωράω σε κάθαρση, ας το πάρουν χαμπάρι

Tην έντονη αντίδραση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επιτετραμμένου της FIFA στην ΕΠΟ προκάλεσε το γεγονός ότι το κτήριο ασφαλιστικής εταιρείας (φωτογραφίες) στη Λεμεσό, που τού ανήκει μπήκε τα ξημερώματα στο στόχαστρο εγκληματικής οργάνωσης. Σημειώνεται ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ και το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή όπως δήλωσε στον Sport-FM, ο κ. Κουτσοκούμνης.

«Όταν κάνεις τομές... ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Όταν κάνεις τομές... ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Κουτσοκούμνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στον Sport-FM, ο κ. Κουτσοκούμνης διεμήνυσε ότι «είμαι έτοιμος και προχωράω σε κάθαρση και στις δύο χώρες και ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι... Μέσα στην μέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ και το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή».

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τοποθετείται βόμβα στην εταιρία του Κύπριου παράγοντα, καθώς έχει γίνει στόχος επιθέσεων και στο παρελθόν, ενώ επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών - με πιο πρόσφατο τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα στη Χαλκιδική και τον εκφοβισμό του κ. Τσαχειλίδη - σημειώνονται και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα ο Σάββας Λιβάνιος στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας, νέος αρχιδιαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης.


Πηγή: skai.gr