Παραιτούνται τα μέλη της ΚΕΔ υπό το βάρος απειλών και εκφοβισμών!

Παραιτούνται από την ΚΕΔ τα μέλη της, Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας, δύο μόλις ημέρες έπειτα από τον διορισμό τους από την «επιτροπή εξομάλυνσης» της EΠΟ.??

Η απόφασή τους προήλθε έπειτα από την «επίσκεψη» προφανώς για εκφοβισμό, που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη στο Π. Φάληρο.

Άγνωστος χτύπησε παρατεταμένα το κουδούνι της οικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσαχειλίδης βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να δει ποιος είναι. Είδε δύο άνδρες, ο ένας γεροδεμένος που φορούσε κράνος και ένα με γκρι τζάκετ. Ο Τσαχειλίδης του ρώτησε τι θέλουν και όταν αυτοί επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον Τσαχειλίδη άρχισαν να τον απειλούν με φράσεις τύπου «θα σε γαμ…», «δεν την γλιτώνεις» κ.α. και στη συνέχεια αποχώρησαν. ??Ο Τσαχειλίδης κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στον α.τ. Π. Φαλήρου, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ.

Ο Τσαχειλίδης ενημέρωσε τον Μπίκα και τον Καλύβα, οι οποίοι λόγω του προαναφερθέντος εκφοβιστικού συμβάντος αλλά και του κλίματος με δημοσιεύματα εναντίον τους, πριν καν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση, από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, αποφάσισαν να παραιτηθούν.

Ήδη υπήρξε επικοινωνία του Μπίκα με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Αθήνα, Κ. Κουτσοκούμνη αλλά και με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Ι. Δρόσο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την απόφασή τους.
Πηγή: soccerplus.gr