NBA: Νίκες για Ατλάντα, Σικάγο και Σαν Αντόνιο, θετικός ο Κουφός

Με πρωταγωνιστή τον Ντουέϊν Ουέϊντ οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν δύσκολα των Μπόστον Σέλτικς με 105-99. Ο έμπειρος άσος, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους (4/6 τρίποντα), έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ σημείωσε και το καθοριστικότερο καλάθι (σ.σ. τρίποντο) της αναμέτρησης, 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το 104-99.

Πρώτος σκόρερ των «Ταύρων», ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 24 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Γκίμπσον, Τσίμιροτ, που πέτυχαν 18 και 15 πόντους, αντίστοιχα. Οσον αφορά στους «Κέλτες», κορυφαίος ήταν ο Τόμας με 25 πόντους και τέσσερις ασίστ.

Παράλληλα, ο Τιμ Χάουαρντ σημείωσε 21 πόντους και οδήγησε τους Ατλάντα Χοκς σε μία άνετη νίκη επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 114-99, ενώ οι Σαν Αντόνιο Σπερς, δεν δυσκολεύθηκαν να «περάσουν» από το Σακραμέντο, επικρατώντας των «Κινγκς» με 102-94.

Κορυφαίος των «σπιρουνιών» ήταν ο Κάουχι Λέοναρντ, που σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο ΝταΜάρκους Κάζινς με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Κουφός ήταν στην αρχική πεντάδα και τελείωσε τον αγώνα με οκτώ πόντους, επτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής.
Πηγή: skai.gr