ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΝΕΟΥΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΝΕΟΥΣ:
#ZlatanStyle
Show off your best goal
Έχεις ταλέντο; Είσαι 6 έως 18 ετών; Στείλε το καλύτερό σου γκολ σε βίντεο, δες το στη μεγάλη οθόνη μαζί με την ταινία «Becoming Zlatan»  και πέρασε μια ημέρα με την  ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!


Στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας ντοκιμαντέρ «Becoming Zlatan», που είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην οποία ο ίδιος μιλάει ανοιχτά και μας αποκαλύπτει πώς έφτασε ως εδώ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό #ZlatanStyle – Show off your best goal, σε συνεργασία με τo MOVINGDOCS και το CINEDOC.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-18 ετών που ζουν στην Ελλάδα και έχουν ταλέντο στο ποδόσφαιρο.  Τα παιδιά καλούνται να στείλουν το  καλύτερό τους γκολ μέσω βίντεο το οποίο δε θα πρέπει να ξεπερνά σε διάρκεια το ένα λεπτό (60’’). Το βίντεο πρέπει να απεικονίζει γκολ του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης  σε γήπεδο ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα.

Τα γκολ θα κριθούν από τον Δημήτρη Σαραβάκο, συντονιστή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και τον διευθυντή του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ Ηλία Γεωργιόπουλο, οι οποίοι και θα επιλέξουν  την εντεκάδα των νικητών. Οι πρώτοι τρεις νικητές κερδίζουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παίκτες της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ οι επόμενοι οκτώ κερδίζουν μπάλες ή/και μπλούζες της ομώνυμης ομάδας.

Ακόμα, οι  καλύτερες φάσεις, θα προβληθούν στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στον κινηματογράφο Δαναός στο πλαίσιο προβολής της ταινίας«Becoming Zlatan», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 15.30 το μεσημέρι. Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου μέσα από μια συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος και στην οποία θα συμμετέχουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καθώς και παίκτες της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το πρώτο σκαλί στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και λήγει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 τα μεσάνυχτα.  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Τρόπος συμμετοχής: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με βίντεο διάρκειας έως ενός λεπτού (60''), το οποίο υποβάλλεται ηλεκτρονικά με απαραίτητη συγκατάθεση των γονέων και θα πρέπει να συνοδεύεται από την ηλεκτρονική αίτηση.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://www.movingdocs.org/zlatanstyle_gr
Για περισσότερες πληροφορίες, ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το CineDoc (210 7211073, info@cinedoc.gr).

BecomingZlatan

Τον έχουν αποκαλέσει IbraSupermacy, Ibracadabra, IlGenio και Thor και είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.
Η ταινία είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του και τις μεγάλες προκλήσεις της καριέρας του.
Μέσα από ανέκδοτο αρχειακό υλικό, η ταινία ακολουθεί τον νεαρό Ζλάταν από το ξεκίνημα της πορείας του με την ομάδα Malmo FF το 1999, στα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις που τον σημάδεψαν κατά την παραμονή του στον Ajax, ως και την θρυλική άνοδό του στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παίζοντας για τη Juventus το 2005.
Το Becoming Zlatan είναι μια ταινία ενηλικίωσης γεμάτη ένταση που καταγράφει το περίπλοκο ταξίδι αυτού του νέου, ταλαντούχου παίκτη. Από τους συμπαίκτες του στην Malmo που πιστεύουν ότι είναι εγωιστής και παίζει μόνο για τον εαυτό του, έως τους σκληρούς μάνατζερ στην Ajax που τον στέλνουν στον πάγκο και τον πατέρα του, ο οποίος του λέει κυνικά «μέχρι να τα καταφέρεις διεθνώς, είσαι ένα τίποτα", ονεαρός παίκτης ζει υπό συνεχή πίεση. Όμως παραμένει πιστός στον εαυτό του και βρίσκει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της καριέρας του και του ποδοσφαίρου.
Σήμερα, ο 35χρονοςσούπερ-σταρπαραμένει ένα αίνιγμα, αλλά στο «BecomingZlatan» μας αποκαλύπτει πώς έφτασε ως εδώ και μας αφήνει να δούμε, έστω για μια στιγμή, ποιος πραγματικά είναι.
Τρέιλερ ταινίας:https://vimeo.com/169849966

Η ταινία είναι υποψήφια για τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 2016.

Η ταινία προβάλλεται:

ΑΘΗΝΑ
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, 19.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 15.30 στον κινηματογράφο Δαναός
Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 15.30 στον κινηματογράφο Δαναός

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ / δωρεάν με κάρτα ανεργίας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 21.00 στην Αίθουσα Σταύρος Τορνές, Αποθήκη 1, Λιμάνι Θες/νικης

ΒΟΛΟΣ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, 20.00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο Βόλου «Αχίλλειον»

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, 4 ευρώ φοιτητικό/κάρτα ανεργίας

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.


CineDoc | www.cinedoc.gr
Από το 2009, το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Βόλου. Οι πρoβολές, που διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο γύρω από σημαντικά κοινωνικά θέματα και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις.
Τρέιλερ CineDoc 2016-17:https://vimeo.com/180593216
Πηγή: skai.gr