Κλείσιμο

Ο Πάρντο άρπαξε την ευκαιρία και ο ΟΣΦΠ κέρδισε 3-0 τον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου, κερδίζοντας 3-0 τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκης». Μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Φελίπε Πάρντο. Εναλλακτικές ενδεκάδες χρησιμοποίησαν τόσο ο Πάουλο Μπέντο όσο και ο Γιώργος Παράσχος.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν με το καλημέρα το σκορ, αφού ο Πάρντο νίκησε μόλις στο 5ο λεπτό τον Κοκκαλά. Εν συνεχεία είχαν καλές στιγμές με τους Καρντόσο και Σιόβα για ένα δεύτερο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, με τον Πλατανιά πάντως να ισορροπεί την αναμέτρηση μετά το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ωστόσο όλα τελείωσαν σε δύο λεπτά, αφού στο 66' ο Πάρντο σημείωσε το δεύτερο προσωρικό του τέρμα και στο 68' ο Ομάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Μπέντο είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και ειδικά ο Πάρντο έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά υπενθυμίζοντας στον Πορτογάλο ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Την Πέμπτη (26/10) αγωνίζονται η Σπάρτη με τα Χανιά, οι δύο δηλαδή ομάδες που συμπληρώνουν τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Σιόβας, Ρέτσος, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μαρίν (65' Μανθάτης), Πάρντο, Καρντόσο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83' Μουνάφο), Ντίνας (71' Βάντερσον), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ.
Πηγή: soccerplus.gr